Dynamic Components üzem Magyarországon

Csatlakozz Te is összetartó és sikeres csapatunkhoz. Jászfényszaruban.
Tények, számok és információ telephelyünkről és üzemegységünkről
  • 310

    Alkalmazottak száma

A thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. új telephelyet létesített 2018-ban, a Budapesttől 60 kilométerre fekvő Jászfényszaru városában. Új gyárunkban a világ élvonalába tartozó, innovatív autóipari termékek készülnek európai szinten is kiemelkedően korszerű technológiai körülmények között. Különböző szakterületeken kínálunk álláslehetőségeket és folyamatosan várjuk leendő kollégáink jelentkezését, akik barátságos légkörre és modern, 21. századi munkakörnyezetre számíthatnak.

JELENTKEZZ MOST!

Munkavégzés

Mivel foglalkozunk?

A Camshaft üzletághoz tartozó üzemünk fő profilja hengerfejbe integrált vezérműtengelyek gyártása. Ezek rendkívül innovatív és költséghatékony alkatrészek, hiszen kevesebb nyersanyag-felhasználással készülnek és kisebb súlyuknak köszönhetően csökkentik a fogyasztást és a gyártás energiaigényét is.

Vonzó munkahely és érdekes kihívások

Terveink szerint az újonnan épült üzemcsarnokokban a gyártás, karbantartás, logisztika, minőségbiztosítás, IT és menedzsment területein az itt dolgozók létszáma nagy arányban növekszik majd, több műszakos munkavégzéssel. Kollégáink változatos kihívásokkal találkozhatnak, amelyek során munkatársaink egymást segítik, így mindig lehetőség van a szakmai fejlődésre akár több területen is.

A biztonság az első

Kollégáink egészsége és biztonsága az egyik legbecsesebb értékünk a thyssenkruppnál. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a biztonsági előírások betartására és ingyenes friss gyümölcs biztosításával, egészségnapok és a vállalati We Care day megrendezésével is támogatjuk az egészséges életmódot. Munkatársaink biztonsága elsőbbséget élvez, ezért többek közt modern és kényelmes munkaruházatról is gondoskodunk.

Vállalati étkezés

Jászfényszarui telephelyünk saját étkezővel rendelkezik és kedvező áron kínál ízletes ételeket, amelyeket kollégáink világos, modern környezetben fogyaszthatnak el. A kora reggeli műszakban dolgozói számára reggeli vásárlására is van lehetőség. Emellett munkatársaink kafetéria támogatásban is részesülnek.

Csapatszellem

Kollégáink véleménye szerint, a csapatszellem kiemelkedő az üzemegységben és Karácsonyt megelőzően közösen ünneplünk ajándékokkal és tombolával. Focicsapatunk nemzetközi tornákon is részt vesz, például azon is, amit Essenben a thyssenkrupp németországi központjában rendeznek meg. 

Szeretem a kihívásokat, ez új cég, új kezdet, új élet. A főnökeim és a kollégáim is nagyon rendesek, a hangulat igazán családias. A korszerű gépek mellett pedig nagyon sokat lehet tanulni.

Erzsébet
Gépkezelő

Egy éppen induló gyár mindig rengeteg lehetőséget kínál. Főként szakmai szempontból sok a fejlődési lehetőség, hiszen itt elég komoly gépek vannak. Bár még a folyamat elején járunk, de eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim: kellemes a környezet, a kollégák együttműködőek, a vezetőség rugalmas, az emberek között jó a légkör.

Róbert
Gépkezelő
Mindennapok Jászfényszarun
Élet Jászfényszaru városában
Sport és szabadidő
Gyermekgondozás és oktatás
Bevásárlás és orvosi ellátás
  • Home

Csatlakozz Te is összetartó és sikeres csapatunkhoz. Jászfényszaruban.